Jump to content

Photo

Forum Picture issues...


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 Tristam

Tristam

    Distro Whipping Boy

  • Administrators
  • 258 posts
  • LocationCentral Virginia

Posted 17 February 2015 - 02:47 PM

From what I can gather, the old forum version had Profile Pictures and Avatars and you could set different pictures for each.  The new version appears to only support profile pictures. (Thanks to Elw3 for pointing me in this direction).  I would ask users with malfunctioning avatars to try setting their profile picture explicitly.  You can right click the existing picture to get the link to it and try using that for your picture in your profile.  I see no way to restore the old Picture/Avatar split.

 

--Tristam


Some days you're the pigeon, some days the statue



A big thank you to everyone who contributes to Bodhi Linux


#2 Elw3

Elw3

  • Moderators
  • 1769 posts

Posted 17 February 2015 - 02:55 PM

Yet charles for example has still booth. Just inverted...

 

edit: Had until a minute ago...


Bad Wolf

#3 Tristam

Tristam

    Distro Whipping Boy

  • Administrators
  • 258 posts
  • LocationCentral Virginia

Posted 17 February 2015 - 03:09 PM

I'm not seeing anywhere to set an avatar in the new forum software.  If you right click on the broken avatar and choose "View Image" it points to a blank filename in the upload directory.

 

--Tristam


Some days you're the pigeon, some days the statue

#4 Elw3

Elw3

  • Moderators
  • 1769 posts

Posted 17 February 2015 - 03:18 PM

Uhrg now i lost it even in my profile. Nope i cant set it, even the freshly upload is broken.


Bad Wolf

#5 Charles@Bodhi

Charles@Bodhi

    Old Faithful

  • Moderators
  • 4349 posts
  • LocationZeist, The Netherlands

Posted 17 February 2015 - 03:21 PM

Yet charles for example has still booth. Just inverted...

 

edit: Had until a minute ago...

 

Indeed, reading this topic I tried to upload my "old" avatar to set it as profile picture. I had removed the photo I had there, but uploading gave no new picture. Using an URL at Imgur did not work either. And out of the blue my old removed photo is back. Please HELP. 

 

Charles.


Medion S4216 Ultrabook, 4GB RAM, 1TB HDD, WIN 10 & Bodhi 4.1.0-64 

Asus eeepc 901, 1GB RAM, 12 GB SSD, Bodhi 3.0.0-32-Legacy & Bodhi 4.1.0-32 Legacy


#6 Elw3

Elw3

  • Moderators
  • 1769 posts

Posted 17 February 2015 - 03:36 PM

Tristam this is probably related: 

I have some pictures in my attachments storage which i have now no permission to access anymore.

Like jaeger.jpg

I am also using 3MB of 500KB...

 

Edit: Whoops deleting works.


Bad Wolf

#7 Vaidas

Vaidas

    Gravity Sucks

  • Moderators
  • 1518 posts

Posted 17 February 2015 - 06:35 PM

Some weird stuff going on. I can see my old profile picture too.

 

Edit:

If I use direct link it does not work.

If I use upload option, gif is static.



#8 Josea

Josea

    Member

  • Members
  • 191 posts

Posted 17 February 2015 - 11:46 PM

Avatar looking good here ... Thanks for the fix, I used Import a photo from a URL

Spoiler


Dell D610 Bhodi 3.0.0  E19.3 2 GB RAM 80 GB HDD Pentium M Broadcom WIFI
Asus G73JH-A1 ATI 5870M Dual Boot Win 7 Bodhi 3.0.0 64 BIT


#9 bwbritt86

bwbritt86

    Member

  • Members
  • 110 posts

Posted 18 February 2015 - 12:25 AM

I guess it's a good thing my avatar and profile pictures were the same.



#10 Tristam

Tristam

    Distro Whipping Boy

  • Administrators
  • 258 posts
  • LocationCentral Virginia

Posted 23 February 2015 - 02:13 PM

Something magical happened and the pictures seem to work again.  I claim no credit/blame/etc for it.

 

--Tristam


Some days you're the pigeon, some days the statue

#11 meenakumar

meenakumar

    Member

  • Members
  • 1 posts
  • LocationChennai

Posted 05 March 2015 - 12:05 PM

@Admin..! i just love your status. "Some days you're the pigeon, some days the statue"






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users