Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
jvinas

(SOLVED)Problem with polkit agent and authentication

Question

Guys , 

I am having problems with polkit-gnome-authentication-agent-1 , it is not starting on login and because of this issue i am having permission issues. I cant eject my external devices for example, it requires to authenticate but i cant bacause the authentication service (polkit-gnome-authentication-agent-1)is not running. I need to run it manually all times and just works for the corrunt session when i logoof and login again the service not start by itself. How fix this ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I tried to add the command but it didnt work . It says tha Moksha was unable to start the aplicattion at login.

 

My file look like this : 

 

File Name : startupcommands  

 

Inside the file :  polkit-gnome-authentication-agent-1 ( Application Name )

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Try the old way. Go to menu/settings/all/apps/startup applications and scroll  the list for policy kit authentication agent, or similiar. Highlight it and click add, then apply. Hope this helps.

 

XGoZG3L.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×